07 januar 2007

Top 3 fundMovieboxen skal også have sin egen nytårskavalkade, så her kommer som en lidt forsinket nytårshilsen - i tilfældig rækkefølge - MOVIEBOXENS TOP 3 B-FILM-FUND fra 2006:1) AMERICA 3000 (1986, af David Engelbach)
En dejlig campet og effektiv sci-fi-sag om en fjern fremtid, hvor touperede amazonkvinder og heavy metal-hulemænd indædt forsøger at udrydde hinanden, indtil det går op for dem, at artens overlevelse afhænger af begge køn. Der er ikke sparet på nærkampscener og dårlig 80er-heavy metal.

2) DEATH JOURNEY (The adventures of Jesse Crowder) (1975, af Fred Williamson)
Det er sjældent, man oplever et ”action-brag” helt uden effekter og stunts – men så fuldt af selvtillid som denne usandsynligt billige blaxploitationbasker. Der har tydeligvis ikke været råd til eksplosioner, så hver gang en bil sprænger i luften, må man nøjes med at høre braget off screen!! Midt i denne elendighed drøner tyren Fred Williamson rundt med høj cigarføring og nedlægger villige damer og bad guys.

3) NINJA AMAZONE (The Lost World) (1985, af Jim Wynorski)
Velkommen til Jim Wynorskis vidunderlige, vulgære verden. Detektiven Angels frodige ”ninja-amazoner” infiltrerer den onde gangster Sin Dos hemmelige ø-imperium og hindrer hans planer om at overtage verdensherredømmet. Tænk gladiatorkampe, magiske ædelstene og mudderbrydning.

Alle tre film anbefales selvfølgelig på det varmeste. Skååål...!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar