Ape shall not kill Abe


De, der forvilder sig ind på denne blog, kender nok Abernes Planet, den berømte dystopi, hvor Charlton Heston i fremtiden nødlander på en planet beboet af aber, der holder mennesker som slaver. Men hvor mange har set alle 5 film i serien? Det har jeg!

Da Accord på Amagerbrogade for nylig lukkede biksen med Danmarkshistoriens længste ophørsudsalg, fandt jeg imellem Julia Roberts- og Bruce Willis-filmene Abernes Planet-samlingen, en boks med alle seriens 5 film på 3 bånd. For skaldede 45 kroner måtte den med hjem til senere gransking.

Som boksens medfølgende "bag om"-dokumentar ikke lægger skjul på, blev filmene gradvist billigere og mindre fængende end den ret originale første film i serien. Og jeg har da også lykkelig glemt det meste af de 4 ret kedelige og kiksede efterfølgere, som jeg kæmpede mig igennem i kronologisk rækkefølge over 2 uger!

Men på en blog som denne skal den komplette abe-saga selvfølgelig have en chance til. Så hold øje med bloggen, indtil jeg engang får mod til at se serien igen... 

Kommentarer