19 juli 2011

Kvinder der hader mændHvis du kan lide Deadly Prey, som er omtalt på bloggen, vil du sikkert også nyde instruktøren David A. Priors Mankillers.

Et sted i Sydamerika roder den frafaldne FBI-agent Mickland rundt og leger narkobaron og forstyrrer krigen mod de rigtige narkobagmænd. FBI er ved at være godt trætte af det, så de indkalder den uortodokse kvindelige agent McKenna til at eliminere ham - de mener nemlig, at det fuldstændig vil tage fusen på gangster-wannabe'en Mickland at møde en kvindelig modstander!

McKenna forlanger at sammensætte sit eget hold af medhjælpere, og hendes genistreg er at stille et all woman-hold. Her forventer man som seer så, at hun har et skarpt hold i baghånden, men nej, i stedet henter hun 12 tilfældige morddømte kvinder i fængslet - de må jo være naturligt egnede!! Og så går hun i gang med at træne sit hold i narkokrig med skydere, granater og karatespark. Og her bliver filmen for alvorlig tæerkrummende - sjældent har man set voksne skuespillere behandle skydevåben og kampsportsteknikker mere ubehjælpsomt. Alligevel er det en tydeligt bevæget træner McKenna, der roser sine piger efter hele 3 dages commando-træning.

Af selve "krigen" mod Micklands svedige banditter skal ikke afsløres noget her, men læseren fornemmer sikkert kvalitetsniveauet. Selv om man synes konceptet kvinder-med-skydere lyder drønsexet, skal man nok ikke forvente Foxy Brown eller Kill Bill.


Trailer

Ingen kommentarer:

Send en kommentar