15 juni 2009

Mere bånd

For nogle måneder siden skilte jeg mig i et anfald af feng shui af med de fleste af mine VHS-film... efter at have set dem et par gange måtte det være nok med at have de store og lidt uhumske, gamle kassetter stående og fylde i mit ellers så stilrene hjem.

Men i sidste weekend begyndte det pludselig at trække i mig igen, så jeg måtte lige stikke forbi et par genbrugsbutikker og se, om der skulle være noget at komme efter. Det var der. Jeg fik fyldt en hel indkøbspose med især halvobskure 80er action- og sci-fi-film til en krone stykket. Her er nogle titler:
Rummets Lovløse (som foregår i år 2.500 - intet mindre), Ultra Force (om knaldhårde politisoldater med Rambo-bandana), Time Guardian (rumfilm med Carrie Fisher), Maniac Cop (hvad mon den handler om?), et par stykker med Chuck Norris og ikke mindst Knight Rider med David Hasselhoff - som film!

Jeg omtaler filmene i den nærmeste fremtid, efterhånden som jeg får dem set. Er allerede i gang med The Guardian (Sikkerhedens Pris på dansk) - et selvtægtsdrama med Martin Sheen og Louis Gossett jr. fra omkring 1980 - som virker lovende ubehagelig...3 kommentarer:

  1. Jeg fik et lignende anfald, og smed 500 bånd i skraldebøtten, men nu har jeg næsten fortrudt ...

    SvarSlet
  2. Ja det er lidt træls hvis man pludselig får lyst til at gense America 3000 eller Death Journey eller Death of a Snowman eller... Men så er det jo godt der stadig findes genbrugsbutikker med flere videofilm...!

    SvarSlet
  3. Ja, jeg er bange for, at jeg skar lidt for dybt, men beholdt heldigvis nogle klassikere, som f.eks. Mad Max, Invasion U.S.A. og den berømte Texas motorsav.

    SvarSlet