21 november 2010

Løst og fast


Så Sofia Coppolas Somewhere i denne weekend. Og før filmen traileren til den kommende Klovn-film. Desværre kastede Klovn-traileren et bøvet skær over Somewhere, så flere scener i det dybt alvorlige eksistentielle drama kom til at minde om Klovn-scener, og man næsten kunne ane en irriteret stemme vrisse "Kom nuuu, Frank!" af Stephen Dorffs virkelighedsfjerne klovn.


Har helt undgået Borgen indtil nu, men faldt i i dag og så et enkelt afsnit. Og jeg skal love for, at serien er tætpakket med genkendeligt hverdagsdrama, aktuelle politiske temaer og fortættet dramatik. Forfatteren Adam Spise har virkelig pumpet Cantador-bøffen med proteiner!

Og så er Wesley Snipes omsider blevet dømt til fængsel efter en længere skatte-retssag. 3 års fængsel for skatteunddragelse for indtægter på ca. 38 mio. kroner siden 1999. Nogle vil sikkert mene, at svindel i den størrelsesorden bør straffes med fængsel (selv i lille Danmark har vi jo puttet både Stein Bagger og Claus Riskær i brummen for noget lignende). Jeg synes alligevel, det er lidt synd at straffe en helt som "Blade" og "Shadow Henderson" så hårdt...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar